Activiteiten Checkta

Wat is Checkta tienerwerking?

Checkta tienerwerking zijn coole en unieke activiteiten voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. Ook dit jaar ziet Checkta tienerwerking er iets anders uit dan de vorige jaren! De activiteiten die normaalgezien plaatsvonden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in juli worden dit jaar vervangen door extra veel coole Checkta-activiteiten. Deze activiteiten zijn verdeeld over de maanden juli, augustus en het najaar.

 

Begeleiding

Alle Checkta activiteiten zijn steeds  onder toezicht van enkele volwassen begeleiders. Ben jij 18+ en heb je zin om op een leuke manier iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact met ons op: jeugddienst@wevelgem.be

 

Praktisch

Voor alle zomeractiviteiten is er gratis busvervoer ( heen/ terug) voorzien van Gullegem en Moorsele naar Wevelgem.

We verzamelen steeds aan jeugdclub Ten Goudberge ( Deken Jonckheerestraat 5, Wevelgem)

 

Inschrijven

Inschrijven voor alle activiteiten (ook deze in het najaar) kan dagelijks op de jeugddienst of online via onze webshop

https://www.wevelgem.be/webshop

 5 uitpaspunten geven recht op €2 korting. (korting enkel mogelijk bij inschrijving op de jeugddienst)

 

Aanbod Paasvakantie

Woe 11/04: Zwemmen in Lago Gent  Rozebroeken

12u30 – 17u00   I  € 7  I   

 

Ontdek de snelheid van de red viper of één van de andere glijbanen. Ontspan in de warme lagune of haal een frisse neus op in het buitenbad. In het zwembad Rozebroeken i s er voor elk wat wils.

 

 

 

 

Aanbod zomer

 
 

Woe 04/07: Efteling

07u30 - 20u00  I  €19  I 

We starten de zomer met een knaller. Ontdek één van Europa’s mooiste parken voor een knalprijsje.

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden.

 

 

 

 

 

 

Woe 18/07: Beach- en stranddag

09u30 - 17u00  I  €24  I 

Geen zomer zonder een dagje aan het strand te vertoeven. Laat je meenemen door de wind en het water. Zeekajak, zeeraften, sub board en zoveel meer. Met welke activiteiten wil jij kennismaken?

 

 

 

 

Woe 01/08: Trampolinepark + Avontuur

09u30 - 17u00  I  €22  I 

Trampolineparken zijn de nieuwste hype. Ontdek je eigen grenzen  en ontdek de vele mogelijkheden die het park te bieden heeft. In de namiddag staat er nog meer avontuur op het programma. Bij goed weer staat ‘the blob’ op het programma. Een gigantisch drijvend valkussen!

 

 

 

 

woe 22/08: Citygame Brussel + Océade

08u30 - 17u30  I  €25  I

Ontdek Brussel eens op een andere manier. We ontrafelen het geheim van Manneke Pis tijdens deze leuke stadsgame.  In de namiddag nemen we een plons in subtropisch zwembad Océade.

 

 

 

Aanbod herfstvakantie

Woe 31/10: Workshop wonden Make-up

14u00 - 16u00  I  €8  I 

Sta jij ook altijd vol bewondering te kijken naar de special effects in de Halloweenfilms?  Binnenkort kan je dit zelf creëren.  Wij voorzien liters vals bloed! De creativiteit, daar zorg je zelf voor!

 

 

Voor de Checkta-activiteiten is inschrijven noodzakelijk. Bij alle activiteiten is er gratis busvervoer (heen en terug) vanuit Gullegem en Moorsele naar Wevelgem. De pendelbus en het busvervoer naar de activiteiten is inbegrepen in de prijs. (geen busvervoor voorzien voor de Halloween-activiteit)

 

Info en inschrijvingen (vanaf 1/06): www.wevelgem.be/checkta / I  056 43 35 50   I jeugddienst@wevelgem.be

 

Naast de vertrouwde Checkta-activiteiten  staan er deze zomer ook enkele extra pop-up activiteiten op het programma. Ontdek op deze manier tal van nieuwe sporten, hobby’s, …. Deze activiteiten gaan dichter bij huis door, nemen slechts een voor- of namiddag in beslag, zijn zeer laagdrempelig en aan een voordelig tarief. Hou zeker de website en de facebook-pagina van Checkta in de gaten om alles over deze activiteiten te ontdekken.