Aanleunwoningen De Processieweg

Rondom een pleintje, op wandelafstand van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem bevinden zich 15 aanleunwoningen. Ze maken deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem.

Wonen in een aanleunwoning is meer dan zomaar een huis huren. U woont hier op een comfortabele en veilige wijze met behoud van alle privacy en zelfstandigheid. Ieder woning beschikt over aangepast sanitair, een beveiligde kookplaat, ... . 

Verder heeft elke woning een berging en een klein tuintje. Er is parkeergelegenheid op het pleintje voor de woning.

Om u te helpen in noodsituaties kan u 24u op 24u rekenen op hulp van ons Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg. Hebt u geen zin om te koken of alleen te eten dan kan u alle dagen terecht in het restaurant De Afspanning voor een lekkere maaltijd of uw maaltijd aan huis laten leveren.

Daarnaast kan u vrijblijvend een beroep doen op een waaier van diensten zoals:  informatie, advies of hulp bij het aanvragen van thuiszorgdiensten; sociale en administratieve ondersteuning; deelname aan één van de verschillende activiteiten van het lokaal dienstencentrum, … .

De onderhoudsdienst van Het Gulle Heem staat ter beschikking voor kleine herstellingswerken of technische problemen

Hoe inschrijven?

Heb je interesse, neem dan contact op met Ann Bucholtz voor een afspraak (056/43.20.90 of deprocessieweg@wevelgem.be)

De wachtlijst

De aanleunwoningen richten zich naar senioren vanaf 65 jaar. Meer informatie over het wachtlijstreglement vind je in de informatiebrochure.

De prijs:

De maandelijkse basishuurprijs voor een aanleunwoning werd op 1 december 2020 vastgesteld op € 552,39 en is onderhevig aan indexering.

Foto album aanleunwoningen De Processieweg

Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem