Nieuws - meest recent

Heb je thuis nog volle rollenoude MIROM-zakken liggen? Dan kan je deze mits opleg van het prijsverschil omruilen bij MIROM Roeselare en de hoofdzetel van MIROM Menen (Industrielaan 30). Enkel volle rollen groene en oranje MIROM-zakken met de originele wikkel worden aan vaard. Ook volledige afvalstickers van 0,30 euro kan je er tegen geld inwisselen. De terugbetaling en omruiling kannog tot 31 december 2016.

Kom de kerstsfeer opsnuiven in Elckerlyc!

 

Geniet van zelfgemaakte lekkernijen en hartverwarmende dranken. Je kan er ook producten kopen voor het goede doel!

Welkom op dinsdag 13 december van 14u00 tot 17u30 in Lokaal dienstencentrum Elckerlyc, Elckerlycplein 1 in Wevelgem.

Samira en Frederick verwachten een derde kindje. Hun rijwoning in Aalst is te klein geworden. Het gezin heeft z’n oog laten vallen op een groter huis op het platteland.

Annette is 55 jaar en woont samen met haar man Willem in Leuven. Beide partners hebben besloten hun eigen weg te gaan.

Heeft jouw bromfiets nog geen nummerplaat? Het is nochtans verplicht! Bromfietsen moeten tegen 11 december ingeschreven zijn.
In 5 stappen kan je je voertuig inschrijven en een nummerplaat aanvragen. Meer info vind je op de website.

De diensten van het OCMW zijn gesloten op:
- maandag 26 december 2016 (2de Kerstmis)
- maandag 2 januari 2017 (2de nieuwjaarsdag)

De zitdag Dyzo gaat uitzonderlijk door op:
 - maandag 19 december ipv op maandag 26 december.

 

Met enkele maatregelen willen wij het kruispunt Bankstraat-Dorpsplein overzichtelijker, aangenamer en vooral veiliger maken.

Op volgende dinsdagen kan je uitzonderlijk tot 18u terecht in het Administratief Centrum, Deken Jonckheerestraat 9 in Wevelgem voor het oplaadpunt budgetmeter gas en elektriciteit:
- 20 december 2016
- 24 januari 2017
- 28 februari 2017
- 28 maart 2017

De burgemeester verklaart hierbij, in uitvoering van artikel 31 § 3 van het Vlaams Reglement betreffende de milieuvergunningen, dat het college van burgemeester en schepenen op 26/10/2016 een milieuvergunning heeft verleend aan POTTIE Patrick  gevestigd  Tombroekdreef 42, 8560 Wevelgem om een inrichting te exploiteren met als voorwerp: Hernieuwing, verandering, toevoeging en uitbreiding van een gemengd landbouwbedrijf naar een paardenpension en akkerbouw + bouwen van overdekt mestvaalt