Nieuws - meest recent

jun
01

De leden van de Wevelgemse leesclub lazen de bejubelde roman ‘Meester Mitraillette’ van Jan Vantoortelboom.
Ze nodigden de auteur uit om over het boek te vertellen.
Iedereen is van harte welkom op de kennismaking met deze topauteur. 

De voorbije jaren groeide de Gullegemse Bergelenput uit tot een gewaardeerd natuurgebied en recreatiedomein.
De aanplantingen van de vorige jaren kwamen tot volle wasdom en er waren kleine uitbreidingen en aanpassingen waardoor de aantrekkingskracht van het provinciedomein steeds groter wordt.
Ook de werkgroep Gullegem 950 focust op het bijzondere landschap en natuurschoon van het domein. 

De burgemeester verklaart hierbij, in uitvoering van artikel 31 § 3 van het Vlaams Reglement betreffende de milieuvergunningen, dat het college van burgemeester en schepenen op 6/04/2016 een milieuvergunning heeft verleend aan de heer CUVELIER Filip gevestigd  Marremstraat 3, 8560 Wevelgem om een inrichting te exploiteren met als voorwerp:

De burgemeester verklaart hierbij, in uitvoering van artikel 31 § 3 van het Vlaams Reglement betreffende de milieuvergunningen, dat het college van burgemeester en schepenen op 6/04/2016 een milieuvergunning heeft verleend aan de heer DEJONCKHEERE Rik  gevestigd  Ieperstraat 233, 8560 Wevelgem om een inrichting te exploiteren met als voorwerp:

We helpen je graag!

Je belastingaangifte invullen wordt er helaas niet makkelijker op. Ook dit jaar zijn er weer diverse nieuwe rubrieken om in te vullen.

De federale overheidsdienst organiseert in samenwerking met het gemeentebestuur zitdagen waarop je hulp kan krijgen om je aangifteformulier in te vullen.Ambtenaren van de FOD financiën geven informatie of vullen samen met jou de aangifte in.

De zitdagen vinden plaats in de Bib in het park (Vanackerestraat 20) op
17, 24 en 31 mei en 2 juni van 9u00 tot 15u00.

Benieuwd naar hoe het centrum van Moorsele er in de toekomst zou kunnen uitzien?
Kom dan op dinsdag 17 mei tussen 16u30 en 20u30 naar de infomarkt over de herinrichting van het centrum van Moorsele in OC De Stekke. Je krijgt er het voorontwerp te zien dat aangepast werd aan jullie bemerkingen uit vorige infomomenten.

De diensten van het OCMW zijn gesloten op:
- donderdag 5 en vrijdag 6 mei (O.L.H. Hemelvaart)
- maandag 16 mei (Pinkstermaandag)

Op volgende dinsdagen kan je uitzonderlijk tot 18u terecht in het Administratief Centrum, Deken Jonckheerestraat 9 in Wevelgem voor het oplaadpunt budgetmeter gas en elektriciteit:
- 24 mei 2016
- 28 juni 2016
- 26 juli 2016
- 23 augustus 2016